SOBE & REZERVACIJE

Pogledajte izbor naših soba i usluga

Standard sobe

Dvokrevetna soba veličine je 22m2 sa bračnim ili dva odvojena ležaja u vili Mystique veličine je 22m2, poseduje veliki krevet.Modernog dizajna, kompletno opremljena sa LCD i kablovskom televizijom, klima uređajom, mini barom i besplatnim brzim bežičnim internetom. U cenu boravka uračunat je doručak, korišćenje spoljšnjeg bazena kada vremenski uslovi to dozovljavaju .

REZERVIŠI

Ekonomi sobe

Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem u vili Mystique veličine je 16m2, poseduje veliki krevet ili dva odvojena kreveta.Modernog dizajna, kompletno opremljena sa LCD i kablovskom televizijom, mini barom, klima utređajem i besplatnim brzim bežičnim internetom. U cenu boravka uračunat je doručak, korišćenje spoljšnjeg bazena kada vremenski uslovi to dozovljavaju.

REZERVIŠI

Trokrevetne sobe

Trokrevetna soba poseduje jedan bračni ili dva odvojena ležaja i fotelju koja se razvlači veličine je 25m2. Modernog dizajna, kompletno opremljena sa LCD i kablovskom televizijom, klima uređajem, mini barom i besplatnim brzim bežičnim internetom. U cenu boravka uračunat je doručak, korišćenje spoljšnjeg bazena kada vremenski uslovi to dozovljavaju ./p> REZERVIŠI

Porodične sobe

Četvorokrevetna soba u vili Mystique veličine je 30m2, poseduje jedan veliki krevet i dva odvojena kreveta.Modernog dizajna, kompletno opremljena sa LCD i kablovskom televizijom, sefom, mini barom, telefonom za besplatne lokalne pozive i besplatnim brzim bežičnim internetom. U cenu boravka uračunat je doručak, korišćenje spoljšnjeg bazena kada vremenski uslovi to dozovljavaju . U neposrednoj blizini vile nalaze se poznati restorani, barovi, spa i welness centar i veliki supermarket. Na samo par minuta hoda, u blizini je autobuska stanica javnog gradskog prevoza kojom se lako i brzo stiže do centra grada.

REZERVIŠI

Apartman sa đakuzijem

Apartman u vili Mystique veličine je 25m2, poseduje jedan bračni ili dva odvojena kreveta i đakuzi. Modernog dizajna, kompletno opremljen sa LCD i kablovskom televizijom, mini barom, klima uređajem i besplatnim brzim bežičnim internetom. U cenu boravka uračunat je doručak, korišćenje spoljašnjeg bazena kada vremenski uslovi to dozovljavaju .

REZERVIŠI