O NAMA

O NAMA

Ukoliko tražite smeštaj u Beogradu udaljen od gradske buke i prometnih saobraćajnica Hotel Villa Mystique je idealan izbor za Vas. Villa Mystique se nalazi u jednom od najlepših i najekskluzivnijem delu Beograda, na Dedinju. Udaljena je 10 minuta od gradskog centra, 5 minuta od glavne magistrale i na samo 15 minuta od aerodroma.


Svaki pedalj Vile Mistik je pažljivo osmišljen, daleko od gradske gužve u mirnom i sigurnom okruženju idealnom za Vaše uživanje, odmor i opuštanje. Vila poseduje 12 soba i 1 apartman, modernog dizajna kompletno opremljenih sa kupatilom, LCD i kablovskom televizijom, sefom, klimom, mini barom, telefonom za besplatne lokalne pozive i besplatnim brzim bežičnim internetom. Na raspolaganju vam je besplatan parking i bazen koji se nalazi u dvorištu koji je u sklopu vile Mistik.

Hotel Villa Mystique nalazi se na samo par minuta hoda od poznatih restorana i kafica a u njenoj blizini je i Spa centar. Za sve dodatne informacije možete se raspitati na recepciji.

U blizini Ville Mystique nalazi se SPA centar koji možete da koristite uz prethodnu rezervaciju i doplatu. Villa Mystique poseduje otvoreni bazen sa malim otvorenim barom, idealno mesto za odmor tokom vrelih letnjih dana. Na samo nekoliko minuta hoda od Ville Mystique nalaze se poznati prestonički restorani i barovi, kao i veliki supermarket.